Microsoft Teams

Världen står just nu inför unika utmaningar, och samarbete på distans är avgörande för att lösa dessa utmaningar. Samarbete är också en utmaning i sig, vilket är varför vi behöver kraftfulla verktyg för att samarbeta på ett så produktivt sätt som möjligt när vi inte är på samma plats rent fysiskt.

Extraordinära utmaningar kräver produktivt samarbete på distans!

Vad är Microsoft Teams?

Microsoft Teams är en applikation i Office 365 som möjliggör och effektiviserar arbete online. Det kan ses som ett mötesrum där alla inom organisationen kan vara delaktiga. Vi kan använda Microsoft Teams för att:

  • Kommunicera omedelbart med chatt, onlinemöten, videosamtal med mera.
  • Arrangera möten med fildelning, inspelning och transkription.
  • Samredigera dokument i realtid utan att lämna appen.
  • Samarbeta med personer både inom och utanför organisationen.
  • Ansluta andra företagsappar utan att växla program och därmed spara både tid och ansträngning.

placeholder

Produktivitet genom Microsoft Teams

Microsoft Teams ligger i molnet, vilket innebär att ni lätt kan hålla alla informerade och uppdaterade med allt som är relevant för er organisation. Dessutom kan ni dela innehåll och samarbeta under era möten genom sömlös integrering med Office 365. Så här blir ni mer produktiva på distans med Microsoft Teams:

Kanaler

Microsoft Teams organiserar konversationer via kanaler. Exempelvis kan ni skapa specifika kanaler för olika avdelningar eller projekt. På så sätt blir det enkelt och effektivt att kommunicera.

Chatt istället för fysiska möten

Precis som på kontoret kan ni välja att samtala i grupp eller en och en. Vissa konversationer hålls bäst i grupp medan andra kräver specifik behörighet. Du kan även gilla, flagga eller uppmärksamma användare och skicka notiser.

Snabba möten

Via Teams håller ni enkelt spontana möten. Ni kan både chatta via text och göra röst- eller videosamtal samt dela skärm.

Användbara loggar

När ni använder Teams får ni tillgång till era loggar ifall ni använder chattfunktionen. Detta innebär att ni aldrig behöver glömma något som sagts i ett möte eller en detalj som är avgörande i en projektbeskrivning.


Öppna möten med Altitude 365 - klockan 12:00 till 13:00 varje vardag fram till den 23e April.

Vi välkomnar dig till Altitude 365 och våra öppna möten kring Microsoft Teams och molntjänster. I våra möten kommer vi ha en öppen dialog där du kan få svar på alla de frågor du har om hur man bäst arbetar på distans och hur samarbetet på kontoret kan fortsätta hålla hög kvalitet.

Vi är även tillgängliga för alla de frågor ni kan tänkas ha om det digitala kontoret. Undrar ni hur man ser till så att produktiviteten hålls uppe när man arbetar på distans? Och hur ser det egentligen ut med den digitala säkerheten när vi arbetar hemifrån? Vi hjälper både tekniker och slutanvändare för att se till så att ni kan arbeta lika, och till och med mer produktivt, när ni arbetar på distans.

Välkommen att ansluta till våra möten varje vardag mellan klockan 12:00 - 13:00 genom att klicka på knappen nedan.

Anslut till Microsoft Teams-möte

Please use a cabled connection, AC adapter and a certified device when you are in a meeting especially if you are going to present!

Om Altitude 365

Altitude 365 är ett IT-tjänsteföretag som avdramatiserar vägen till Microsoft-molnet. Vi hjälper både organisationer som inte flyttat över till molnet än, såväl som de som redan gjort molnet till sin vardag.

Med workshops och utbildningar kan vi visa hur molnet ger förbättringar inom produktivitet, hur kostnader och besparingar får en bättre överskådlighet samt hur säkerheten skall hanteras på bästa sätt för att minska risken för intrång och dataläckor.
Vi hjälper till att genomföra migrering av befintlig systemmiljö som skall flyttas över till molnet med alla dess beståndsdelar som användarkonton, epost, appar & mjukvara.

Vi ser också till att företag och organisationer får större kontroll och själva kan upprätta och bibehålla kontroll samt enkelt och överskådligt managera sina molntjänster. Med egenutvecklade rapporter ges kunden möjlighet att mäta faktiskt användande på individnivå samt även hantera intern kostnadsfördelning av sina Microsoft molntjänster.
Läs mer på vår hemsida här!

placeholder